Hand och fotvård

Få mjuka och lena händer med vår handkur som inkluderar en avkopplande handmassage, skrubbning och inpackning för att återfukta och ge näring till huden.

Ge dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar med vår fotkur som består av en fotskrubb, inpackning och massage för att lindra trötthet och ömma muskler.

Handkur

Handmassage, handskrub och handinpackning. 

Fokuserat tryck på händerna ger avslappning och ökar rörligheten i handleder och fingrar. En handkur lindrar också spänningar och smärta i händerna.

30 min 450 kr

Boka

Fotkur

Fotskrub, fotinpackning, massage.

Vår fotkur ger dig en behaglig fotmassage som lindrar ömma fötter samtidigt som den stimulerar blodcirkulationen och avlägsnar döda hudceller för mjuka och fräscha fötter. 

30 min 450 kr

Boka

Hand- och fotkur

Fotskrub, fotinpackning, handskrub, hand-inpackning och massage.

Kombinationen av hand- och fotkur ger total kroppsavslappning samtidigt som den minskar stelhet och ökar cirkulationen i både händer och fötter. Dessutom ger behandlingen en mjukgörande effekt till torra partier på huden. 

60 min 650 kr

Boka

Fotmassage

Vid vår fotmassage med fotbad kan du njuta av en avkopplande massage som samtidigt har terapeutisk djupverkan. Behandlingen ger även en uppfriskande effekt på trötta fötter och hjälper mot svullnad orsakad av alltför mycket gående eller stillasittande.

60 min 590 kr

30 min 400 kr ( Utan fotbad)


Boka