Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar på Jantima Massage i Kalmar. För ansiktet kan du välja mellan olika ansiktsbehandlingar, från en avslappnande ansiktsmassage till en mer intensiv klassisk ansiktsdjuprengöring. Vi erbjuder också Diamond Microdermabrasion och Microneedling för att förbättra hudens struktur och lyster. För ögonfransarna och ögonbrynen erbjuder vi färgning och formning.

Ansiktsmassage

Ansiktsmassage inkl. ansiktsrengöring, axlar, nack- och ansiktsmassage. 

Fördelarna med ansiktsmassage är många, bland annat minskad stress och ökad blodcirkulation vilket ger en fräschare hy. Vid ansiktsmassage används olika tekniker såsom knådning, tryck och strykningar för att ge bästa effekt. Ansiktsmassage passar bra tillsammans med hudvård eftersom det kan förbättra absorptionen av produkterna och ge ett mer långvarigt resultat. Produkter finns att beställa hos oss.

30 min 495 krBoka

Ansiktsvård

Ge din hy det ultimata lyftet med vår ansiktsservice inkluderande rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmassage och mask och avslut med hudvårdsprodukt.

35 min 575 kr

Erbjuds också som 60 min 775 kr, och då ingår även massage av nacke och axlar

Boka 

Ansiktsdjuprengöring

Ingår bl.a. ansiktsrengöring, hudanalys, peeling, portömning, ansiktsmask och avslut med hudvårdsprodukt. 

Vanlig rengöring tar bara bort ytan av smuts och olja från huden, medan den djuprengöringen går längre in i porerna för att ta bort blockeringar såsom svarta pormaskar eller whiteheads.

75 min 995 kr

Boka