Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar på Jantima Massage i Kalmar. För ansiktet kan du välja mellan olika ansiktsbehandlingar, från en avslappnande ansiktsmassage till en mer intensiv klassisk ansiktsdjuprengöring. Vi erbjuder också Diamond Microdermabrasion och Microneedling för att förbättra hudens struktur och lyster. För ögonfransarna och ögonbrynen erbjuder vi färgning och formning.

Ansiktsmassage

Ansiktsmassage inkl. ansiktsrengöring, axlar, nack- och ansiktsmassage. 

Fördelarna med ansiktsmassage är många, bland annat minskad stress och ökad blodcirkulation vilket ger en fräschare hy. Vid ansiktsmassage används olika tekniker såsom knådning, tryck och strykningar för att ge bästa effekt. Ansiktsmassage passar bra tillsammans med hudvård eftersom det kan förbättra absorptionen av produkterna och ge ett mer långvarigt resultat. Produkter finns att beställa hos oss.

30 min 500 krBoka

Ansiktsvård

Ge din hy det ultimata lyftet med vår ansiktsservice inkluderande rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmassage och mask och avslut med hudvårdsprodukt.

35 min 550 kr

Erbjuds också som 60 min 750 kr, och då ingår även massage av nacke och axlar

Boka 

Ansiktsdjuprengöring

Ingår bl.a. ansiktsrengöring, hudanalys, peeling, portömning, ansiktsmask och avslut med hudvårdsprodukt. 

Vanlig rengöring tar bara bort ytan av smuts och olja från huden, medan den djuprengöringen går längre in i porerna för att ta bort blockeringar såsom svarta pormaskar eller whiteheads.

75 min 950 kr

Boka

Frans- och brynfärgning och brynformning

En frans- och brynfärgning-behandling börjar med att välja mellan olika färger baserat på dina önskemål och hudton. Under behandlingen appliceras färgen noggrant på fransarna och brynen, följt av brynformning. Våra elevbehandlingar ger dig möjligheten att prova på dessa behandlingar till ett förmånligt pris.

35 min elevpris 335 kr

Boka

Frans-och brynfärgning

Frans- och brynfärgning efter ditt önskemål och brynplockning. 

30 min elevpris 315 kr

Boka

Fransfärgning

Fransfärgning  och brynplockning. 

15 min elevpris 200 kr

Boka

Brynfärgning  

Brynfärgning och brynplockning. 

15 min elevpris 200 kr