Massagebehandlingar

Vi erbjuder olika behandlingar och våra professionella terapeuter är experter på att behandla olika delar av kroppen och strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.
Vi är dedikerade till att ge våra kunder den ultimata avkopplingen och lindring från stress och spänningar i kroppen.

Traditionell Thaimassage 

Vår Traditionella Thaimassage fokuserar på att lindra stress och spänningar genom långsam och rytmisk stretching av muskler och leder. Behandlingen ökar flexibilitet och energi samtidigt som den är avslappnande för kroppen. 

Thaimassage erbjuds i 60 min 640 kr, 90 min 955 kr eller 120 min 1190 kr.

Boka

Thaioljemassage

Thaioljemassage är en behandling som mjukar upp musklerna. Behandlingen ger dig en djupgående avslappning. Den påminner om thaimassage men man använder olja för göra massagen mjukare. Massagen stimulerar blodcirkulationen och tillsammans med olja får man bättre effekt när man massera bort muskelknutor eller liknande. 

Thaioljemassage erbjuds i 60 min 640 kr, 90 min 995 kr eller 120 min 1190 kr.

Boka

Klassisk Svensk Massage

Klassisk svensk massage passar bra vid stelhet eller smärta i nacke, axlar eller rygg och ökar blodcirkulationen här arbetar man med knådningar, tryck och strykningar för att lösa upp spänningar i kroppen.

60 min 640 kr, 90 min 955 kr.

Boka

Idrottsmassage

Vid Idrottsmassage fokuserar vi på specifika områden som belastas vid träning eller idrottsskador. Behandlingen är anpassad efter individens behov och hjälper till med rehabilitering efter skador. Den mjukar upp muskler som orsakar problem. I idrottsmassage lägger man ofta på stretch och triggerpunktsbehandling

60 min 640 kr, 90 min 955 kr


Boka

Rygg, axlar & nacke

Koncentrerat fokus på rygg, axlar och nacke då det är vanliga problemzoner. En avslappnande massage löser upp spänningar som kan orsaka huvudvärk eller migrän. 
Massagen anpassar vi efter din problematik.
Rygg/axlar/nacke massage erbjuds i 30 min 420 kr eller 60 min 640 kr
Boka 

Huvudmassage

Vår huvudmassage fokuserar på skalpen där många nervändslut sitter, vilket gör massagen mycket avkopplande. Det hjälper också till att reducera stress samt öka blodflödet till hjärnan. Detta ger dig en härlig och avslappnande upplevelse.  Passar bra för dig som sitter mycket vid dator. Huvudmassage erbjuds med eller utan olja.

Huvudmassage 60 min 640 kr eller 90 min 1025 kr

Boka